de Arne | voor elk evenement - verjaardag | partycentrum | bruiloft |vergaderen

Cateringop locatie

Blog 1

Catering en BBQ ZEELAND

J&M Catering bestaat inmiddels een behoorijk aantal jaar. De catering, die wij met liefde verzorgen, wordt bereid met ingrediënten en producten die - voor zover mogelijk - bij de lokale groenteboer of slager worden ingekocht. De samenstelling van de catering is altijd gericht op SMAAK. Met de verse en ambachtelijk bereide amuses, salades, taarten en pasta's kan uw feest niet meer stuk! De catering die wij verzorgen is kleinschalig en op die manier altijd persoonlijk.

De ingrediënten en producten die wij gebruiken worden - indien mogelijk - bij de lokale groenteboer of slager gehaald, de samenstelling is altijd gericht op SMAAK zoals SMAAK behoort te zijn. Salades komen niet uit "emmers" maar worden met zorg samengesteld, zodat de smaken van de ingrediënten elkaar niet aantasten en ieder voor zich de eigen SMAAK bewaren.

Onze inkoop is gericht op de beste ingrediënten en producten - als het mogelijk is Zeeuws producten - van het seizoen en vers van het land. Met onze ervaring en kennis van de smaak van lokale producten en wensen van onze gasten stellen wij Uw catering en buffet op wens samen.

Tot ziens, J&M

aanvraag catering